Welkom bij TuinPlant Westland

TuinPlant Westland is een complete groothandel voor tuin- en buitenplanten. Inkopen kan op meerdere manieren en gaat altijd gepaard met een persoonlijke service, tegen uitstekende prijzen. Kwaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid voeren de boventoon binnen ons bedrijf.

Laat u verrassen…

Op onze Cash & Carry presenteren wij u een breed assortiment tuin- en buitenplanten, bestaande uit voornamelijk bomen, heesters en vaste planten. Het hele jaar door zullen wij u verrassen met een optimaal vast assortiment planten passende bij de seizoenen. Daarnaast bieden wij u nog enkele aanverwante producten. Inkopen via onze Cash & Carry is snel en efficiënt en is nog nooit zó makkelijk geweest!

Bovendien is het mogelijk om de voorraad die op de Cash & Carry staat, online in te zien. Hierdoor krijgt u een goed beeld van wat wij direct leverbaar hebben. Mocht u bepaalde planten niet kunnen vinden of zoekt u een grotere partij planten, geef dit dan aan ons door. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen.

We kijken uit naar uw bezoek!

TuinPlant Westland